top of page
תמונה9.png

המתכונים המנצחים של בנדיקט ואוולין

בנדיקט וובר ואוולין נג'דל, סטודנטים מאוניברסיטת LOWER AUSTRIA, השתתפו מביתם באוסטריה (בזום) בלימודים באקדמית גורדון במסגרת תוכנית החילופים ERASMUS+ּ של האיחוד האירופאי. הם שיתפו אותנו בהעדפותיהם הקולינריות:

מתכון חג המולד המנצח של בנדיקט:

Faschierter Braten (beef)

פשיירטר בראטן (בקר)

מצרכים:

400 גרם בשר טחון

לחמנייה אחת

1 ביצה

בצל אחד (גדול)

צרור פטרוזיליה

2 כפות פירורי לחם

1 כפית גדושה טימין

שן שום אחת

קמצוץ קימל

1 כפית מלח

קורט פלפל

לחמם מראש את התנור ל- 170 מעלות צלזיוס.

ראשית, יש להשרות את הלחמניה במים למשך כמה דקות, לסחוט היטב ולהניח בצד.

לקצוץ את הפטרוזיליה והשום דק.

לקצוץ את הבצל ולטגן בשמן. ללוש הכל עם הבשר הטחון, מיורן, פירורי לחם, ביצה, זרעי קימל, בצל, פטרוזיליה, שום, פירורי לחם סחוטים, מלח ופלפל.

ליצור קציצה.

להניח את הקציצה על תבנית אפייה או גריל ולצלות במשך כשעה, לא לכסות. במידת הצורך למזוג על הבשר מעט מרק ירקות. הקציצה תצא פריכה מאוד מבחוץ.

 

20 דקות זמן הכנה

40 דקות זמן אפייה

המתכון המנצח של אוולין:

ונילקיפפרל (עוגיות סהר וניל) "Vanillekipferl"  

עוגיות חג המולד האוסטריות המסורתיות.

"המתכון הבא הוא מסבתא שלי, מתכון מאוד אהוב עליי".

 

מצרכים:

2 כוסות קמח ( 280 גרם)

250 גרם חמאה

1 כוס אגוזים (100 גרם)

1/3 כוס סוכר (70 גרם)

חלמון אחד

 

מערבבים את כל המצרכים

ולשים את הבצק.

נותנים לבצק לנוח שעה במקרר.

לאחר מכן יוצרים את הסהרונים

ומניחים אותם על תבנית אפייה.

מכניסים  אותם לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ -10 דקות. מערבבים אבקת סוכר עם סוכר וניל ומפזרים אותו מעל העוגיות.

הסהרונים מוכנים, כעת תוכלו ליהנות מהם.

תודה על שיתוף המתכונים!

נציין שגם הסטודנטים שלנו מוזמנים להשתתף בתוכנית חילופי הסטודנטים של האיחוד האירופאי וללמוד סמסטר באחת האוניברסיטאות האירופאיות שהאקדמית גורדון בקשר איתן.

השתתפות בתוכנית חילופי סטודנטים לתלמידי תואר ראשון/ שני / הכשרת אקדמאים 2021-22

 אנחנו מזמינים אתכם לחוות חוויה סטודנטיאלית בין-לאומית ולהשתתף בתוכנית חילופי הסטודנטים ארסמוס+ הממומנת במסגרת תקציב של האיחוד האירופי.

למידע נוסף ולהרשמה הורידו את הקובץ >>

תמונה אוולין 2.jpg
BENEDIKT תמונה.jpg
bottom of page